VARTIOVENE 55 RISTEILYT, merellisiä elämyksiä Helsingissä ympärivuotisesti

Risteilyt (max. 58 henkilöä) henkilöä
KenelleKaikille
HinnatAlk.3h (2h ajoa ja 1h ankkurissa) 3 240 eur
Tarjouspyyntö

Virkistys risteilyt

Vartiovene 55 on Suomen Merivoimien entinen sotalaiva, joka on toiminut miinanraivaajana (Miinanraivaaja Röyttä) ja sukellusvenetorjunnassa (Vartiovene Röyttä). Laiva on 36 metriä pitkä ja painaa n. 150 tonnia. Laiva on pidetty ulkoisesti mahdollisimman paljon entisellään, mutta sisätilat on päivitetty vaativiinkiin tilaisuuksiin. Laivassa on alkuperäinen tekniikka ja konehuoneessa on 2 kpl 1 350 hp tuplaturbolla ahdettua V-12 sylinteristä moottoria. Laiva palveli merivoimissa 1959-1999 ja on täysin katsastettu turvalliseen merellä liikkumiseen. Laiva oli 2015 finalisti Evento-Awards-kilpailussa sarjassa Suomen Paras Tapahtumapaikka. Vartiovene 55 valittiin myös vuonna 2018 Me Naiset-lehden toimesta Suomen 15 upeimman pikkujoulujuhlatilan joukkoon.

Mitä virkistys risteilyihin kuuluu:

Koko laivan käyttö eli iso sauna (15 hlöä laudetila), sen yhteydessä oleva 20 hengen tyylikäs etusalonki (jossa 2 taulutelevisiota, nettiyhteys, AV ja musalaitteet (CD) joihin voi yhdistää myös omat laitteet), etukannella oleva poreallas (8-10 hengen), takasalonki (15-20 hengen), jossa on hienot ja helppokäyttöiset karaokelaitteet (yli 40 000 biisiä). Salonkien välillä ei ole kulkuyhteyttä vaan niihin mennään kannen kautta. Laivan kannella on täysin kattava äänentoistolaitteisto ja myös oman musiikin soittaminen onnistuu. Sauna ja poreallas ovat käytettävissä koko tilaisuuden ajan. Ankkuroinnin aikana voi pulahtaa turvallisesti mereen uimaan upeassa paikassa laivan takaosassa olevien portaiden kautta. Risteilyjen yhteydessä esittelemme laivan historiaa pähkinänkuoressa. Halukkaat pääsevät tutustumaan myös näyttävään konehuoneeseen ja voimme tarjota muutamalle valitulle myös mahdollisuuden päästä kokeilemaan laivan ruoria eli käytännössä laivan ohjausta kipparin valvonnassa yläohjaamosta. Laivan katetuilla keskikannella ja komentosillalla voi myös oleskella ison takakannen lisäksi.

Muut ohjelmapalvelut:

Laivalla on sinänsä paljon tekemistä kun huomioidaan laivaan tutustuminen, ruokailut, saunomiset/poreilut, karaoket ja meressä uinti. Suosittu ohjelmanumero on ollut vauhdikas RIB-veneajelu, joka hoituu kätevästi ankkuroinnin aikana. Lisäksi voimme järjestää vierailuja Helsingin lähisaariin kuten Kuivasaareen (Suomen suurimmat tykit), Vallisaareen ja Isosaareen. Voimme myös järjestää virkistävää ohjelmaa,pelastuspukuharjoituksia meressä, SUP-lautoja, vesijettejä, kalastusta jne. 

Kysy ohjelmista lisää!


>