Palveluntarjoaja Ala-Lemun Kartano, HeVi Props, Ravintola 3.linja, Sekahaku

Ilta latinalaistanssien pyörteissä

20-80 henkilöä
KenelleKaikille
ToteutustapaSisätiloissa
ToteutusaikaMa-Su klo 14.00 – 24.00, ympäri vuoden
Kesto6hh
HinnatPyydä tarjous!
Tarjouspyyntö

Ven y baila!

Ilta latinalaistanssien pyörteissä on vauhdikas ja vapauttava paketti irrottelua kaipaavalle (ja siihen kykenevälle) työporukalle. Tapahtuma alkaa latinohenkisellä tanssitunnilla, jonka rytmistä saa kiinni aloittelevakin tanssija. Tärkeintä on tuoda mukanaan iloinen mieli ja mukavat vaatteet. Latinorytmien saloihin teitä ohjaa Sekahaku ry:n ammattilainen ja yhdessä käymme läpi latinalaistansseja kuten salsaa ja reggaetonia. Tanssitunti huipentuu leikkimieliseen ”Tanssii työkavereiden kanssa” – kilpailuun, jossa Sekahaku ry:n tuomaristo pisteyttää osallistujat ja valitsee voittajan.

Latinalaisrytmit ja liikekieli nostattavat automaattisesti työyhteisön henkeä, eikä rytmin innoittamilta nauruilta voida välttyä. Tule rohkeasti mukaan oppimaan! Tanssitunti järjestetään Ala-Lemun historiallisessa kartanossa, jonka juuret vievät vuosisatojen taakse, mutta tila on somistettu täydentämään latino-iltaanne. Sykettä nostattavan tanssitunnin jälkeen pääsette nauttimaan herkullisista ruoista. Ruoissa on panostettu erityisesti laadukkaisiin ja rehellisiin raaka-aineisiin sekä makujen harmoniaan. Huomioi myös Juomapalvelumme – lisäpalveluna voit tilata illan virvokkeet meidän kauttamme etukäteen, noudamme ne Alkosta ennen virkistyspäiväämme ja tuomme valmiiksi juhlatilaan viilentymään!

Tilat

Tunnelmaan sopivat ja arvokkaat puitteet luonnon läheisyydessä meren rannalla kruunaavat illan. Tila on somistettu ammattilaisten toimesta vastaamaan latinohenkistä iltaanne, jotta kokemus on täydellinen ja jokaista aistia ruokkiva.

Ala-Lemun kartano sijaitsee Kaarinan kaupungissa n. 10 km Turun ja Kaarinan keskustoista maaseutumaisessa ympäristössä Kuusistonsalmen rannalla. Uskotaan, että Suomen ensimmäinen venesatama on sijainnut kyseisessä rannassa 1300-luvulla. 1400-luvulla rakennettu kartano myöhempine lisärakennuksineen ja puutarhoineen ovat kuuluneet useille eri merkkihenkilöille kuten kreiville ja arkkipiispalle. Lemunniemi on historiallisesti arvokasta aluetta ja sen eleganssi vailla vertaa.

Aktiviteetit/viihde

Latinorytmistä kiinni saaminen onnistuu helposti kaiken tasoisilta tanssijoilta ammattilaisopettajan johdolla. Rohkeat lanteet ja leveä hymy ovat jo puolitiessä onnistumiseen!

Tanssiseura Sekahaku ry on 2005 perustettu tanssiseura jonka tavoitteena on laajentaa ja monipuolistaa lavatanssiharrastusta Turussa ja lähiseuduilla. Sekahaku opettaa mm. foksia (foxtrot), valssia, tangoa, fuskua, jiveä, bugia, rumbaa, chacha’ta, salsaa, bachataa, sambaa, swingiä, bluesia ja paljon muuta. Sittemmin mukaan on tullut myös yksin tanssittavia tansseja, kuten kuubalainen reggaetton ja salsaton.

 


>