Palveluntarjoaja Ohjelmapalvelu

Hupia, visailua ja hauskanpitoa

(max .120/hlöä) henkilöä
HinnatPyydä tarjous!
Tarjouspyyntö

Visailua ja aivojumppaa porukalla

Tämä virkistävä yhteinen ajanvietto on porukalle, joka ei jaksa tällä kertaa riehua ympäriinsä, vaan haluaa leppoisesti nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta ja pelailla yhdessä! Visailu-ilta ei myöskään ole riippuvainen mistään erityisestä tilasta, vaan mahtuu minne vain, mihin pelaajatkin mahtuvat.

Välillä on hyvä antaa istumalihasten levätä

Visailu-päivä- tai -ilta on suunniteltu niin, että koko visailun aikana ei välttämättä edes tarvitse nostaa peppua penkistä. Visailu-iltaa vetää viihdevastaava, joka esittää kysymykset ja vastaukset tulevat valkokankaalle ja kysymyksiin voi vastailla älypuhelimilla tai manuaalisesti paperille.

Irti arjen vipinästä

Onko tuttua, että työporukan illanistujaisissa tuleekin vain puhuttua työasioista? Visa-paketillamme olemme pyrkineet eliminoimaan tämän mahdollisuuden ihan helt och hållet! Tarkoitus on, että jopa toimari ja ylityöllistetyimmätkin esimiehet saavat vähän nollata!
Tiimit voi myös jakaa työpajanomaisesti eri joukkueisiin ja pöytäryhmiin. Virkistyspäivien omien visojen, lisäksi valikoimastamme löytyy suosittuja sanaselityspelejä, pöytäryhmä kisoja ja muuta hullua.


>